Onze Zendesk expertise 🔎

Volgen

Premium+ is een gecertificeerde partner van Zendesk

"Wij zijn heel trots op het feit dat wij een officiële Zendesk partner zijn en streven ernaar om alle klantenervaringen nog beter te maken dan dat ze al zijn!".

zendesk_premier_solution_provider_logo.png

Onze kennis is uw kracht

Ons team heeft uitvoerige kennis en ruime ervaring op het gebied van klantenservice en een diepgaande productkennis om u te helpen met het leveren van een gedifferentieerde klantervaring. Wij zorgen er altijd voor dat u het beste van Zendesk krijgt, van een strategische implementatie tot een service die altijd beschikbaar is.

Uw succes netwerk

Zendesk is gebruiksvriendelijk, maar het kan best lastig zijn een heel bijzondere klantervaring te leveren.

Wij hebben de expertise om in het verlengde van uw team te werken. Zo zorgen wij ervoor dat onze oplossingen een strategische impact hebben op uw bedrijf. Samen kunnen wij uw klanten een probleemloze ervaring bieden.

Experts die voor u werken

Nadat wij uw behoeften op het gebied van klantenservice in kaart hebben gebracht, zorgen wij dat u snel aan de slag kunt. Vervolgens werken wij samen terwijl u blijft optimaliseren en groeien.

Training voor uw rol

Onze opleidingen leren je het meeste uit Zendesk te halen. Wij hebben standaard opleidingen voor de diverse gebruikers binnen uw Zendesk en indien gewenst kunnen wij ook opleidingen op maat voorzien voor uw team.

Alle antwoorden die u nodig hebt

Ons team staat klaar om u te helpen bij het oplossen van problemen.