Een Zendesk integraties of Zendesk app op maat 📲

Avatar
by Kurt Pinoy
Volgen

  Ben je op zoek naar een integratie op maat?

Indien je Zendesk als front-end wenst te gebruiken en je graag bestaande programma's wil laten spreken/synchroniseren met Zendesk dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken dagelijks integraties voor onze klanten tussen hun verschillende systemen en Zendesk.

screenshots_images.png

  Wil je een app op maat laten maken?

Wij hebben voor onze bestaande klanten reeds diverse apps op maat gemaakt

  Interesse?

Contacteer ons vandaag nog en wij maken met veel plezier een offerte voor u op.

 

Opmerkingen

0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.