Uw eigen middleware integratie of uw eigen privé app in Zendesk 📲

Volgen

Uw eigen middleware integratie?

Als u Zendesk als front-end wilt gebruiken en u wilt bestaande programma's laten spreken/synchroniseren met uw Zendesk, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken dagelijks integraties voor onze klanten tussen hun verschillende onderliggende systemen en Zendesk.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij maken graag deze Middleware integratie voor u.

Uw eigen privé app?

Wilt u de gegevens van uw onderliggende systemen aan uw Zendesk koppelen en zichtbaar maken voor uw agenten om hun productiviteit te verhogen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij maken graag deze private app voor u.

Voorbeeld van een privé app