Een Zendesk integraties of Zendesk app op maat 📲

Volgen

  Ben je op zoek naar een integratie?

Indien je Zendesk als front-end wenst te gebruiken en je graag bestaande programma's wil latenspreken/synchroniseren met Zendesk dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken dagelijks integraties voor onze klanten tussen hun verschillende systemen en Zendesk.

  Wil je een eigen private app laten maken?

Wij hebben voor onze bestaande klanten reeds diverse apps op maat gemaakt

2017_-_P__-_Private_app_-_Carrefour.gif

  Interesse?

Contacteer ons vandaag nog en wij maken met veel plezier een offerte voor u op.