Onze samenwerking met Zendesk

Volgen

Premium Solution Provider

Premium+ is een Premier Solution Provider en helpt organisaties in de Benelux met de vraagstukken rond de implementatie en integratie van Zendesk. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van geweldige klantervaringen. Ze zitten boordevol kennis over het verbeteren van de workflows van uw bestaande teams of het opzetten van workflows voor uw nieuwe team.

U kunt er dus zeker van zijn dat wij u bij ons de best mogelijke dienstverlening mag verwachten aangezien Premium+ één van de gecertificeerde Zendesk partners is en wij behoren tot het hoogste partnerniveau van Zendesk. Onze jarenlange ervaring en up to date kennis zorgt ervoor dat wij u optimaal kunnen begeleiden.

zendesk_premier_solution_provider_logo.png

Dit is wat Zendesk zegt over hun partners:

"Om u de best mogelijke ervaring met Zendesk te garanderen, hebben we een team van partners over de hele wereld met uitstekende technische vaardigheden en een grondige kennis van onze producten uitgeselecteerd voor jullie. Of u nu advies nodig heeft, licenties, technische ondersteuning, ontwikkeling op maat of andere diensten, u vindt steeds een deskundige partner om u te helpen in ons partnernetwerk.". 

https://www.zendesk.com/support/partners/