Melding & Alarm extensie

Volgen

Deze extensie biedt eenvoudige, aanpasbare en responsieve meldingen voor uw Help Center.

Prijs (éénmalig)

"Wij bieden onze alarm extensie voor uw Help Center aan voor de prijs van 90€ (éénmalig)"

Over deze extentie

Onze banners zijn een eenvoudige en elegante manier om gebruikers van uw Help Center te informeren over belangrijke zaken, zoals systeem onderbrekingen, aankondigingen, releases, etc. Nu u geen codering meer hoeft te gebruiken, plaatst u alle benodigde berichten in de kopregel van uw Help Center of waar u ook wilt met behulp van reguliere bewerkingstools.

Om een banner te plaatsen hoef je alleen maar een artikel te maken met een bericht en het te markeren met een speciale tag. Zendesk API extensie plaatst de banner op de gewenste plaats en bewerkt deze volgens de genoemde tag.

Standaard kunnen banners bestaan uit 4 vooraf geïnstalleerde soorten meldingen:

• informatie,
  • verwittiging,
  • gevaar,
  • succes

Ze hebben verschillende kleuren en pictogrammen. Als u wilt kunt u altijd uw eigen unieke bannertype toevoegen.

Na het sluiten van onze Notificatie banners zal deze niet meer opnieuw verschijnen.

De banners ondersteunen het meertalige kenmerk van Zendesk. Daarom krijgen gebruikers de melding vertaald in de taal waarin zij uw Help Center gebruiken.

Indien nodig kunnen onze ontwikkelaars het script bewerken zodat er alleen banners verschijnen voor bepaalde groepen gebruikers, of andere aanpassingen maken die u nodig zou hebben.

Eigenschappen

• Geen codering nodig
  • Vooraf geïnstalleerde en aanpasbare meldingstypes
  • Ondersteuning van meertaligheid
  • Kan geïnstalleerd worden in uw huidig Zendesk Help Center