Onze opleiding "We guide, you build"

Volgen

Wij ondervinden dat het niet altijd makkelijk is om als leek in te schatten of de Zendesk producten voor uw onderneming wel de toegevoegde waarde zullen opleveren die gewenst zijn.

Daarom hebben wij ons programma "We guide, you build" in het leven geroepen.

Prijs

"Dit begeleidingsprogramma bieden wij aan voor 3000€. Dit betreft een éénmalige kost en is inclusief verplaatsingskosten.

Indien u niet zeker bent of niet voldoende kennis/tijd hebt binnen uw onderneming om alle toepassingen van Zendesk eigen te worden dan helpen wij u hier graag een handje bij.

Eigenschappen

Wij begeleiden jullie bij de opzet van jullie Zendesk gedurende de trial periode van 30 dagen met :

• 4 werfbezoeken bij jullie ter plaatse
  • installatie van alle gewenste kanalen
  • installatie van alle noodzakelijke triggers
  • installatie van alle noodzakelijke automatisaties
  • installatie van alle noodzakelijke macro's
  • installatie van alle noodzakelijke weergaven (incl toegangsrechten)
  • installatie van alle noodzakelijke ticket velden
  • installatie van alle noodzakelijke gebruikers velden
  • installatie van alle noodzakelijke organisatie velden
  • installatie van alle gewenste extern apps (beschikbaar op marketplace van Zendesk)
  • standaard rapportering / dashboard
  • opbouw van uw SLA's
  • opbouw van e-mail kanaal met support adres
  • opbouw van chat kanaal
  • opbouw van facebook kanaal
  • opbouw van twitter kanaal
  • opbouw van telefonie & sms kanaal
  • opbouw van help center kanaal
  • opbouw dynamische content (vertalingen)
  • opbouw van uw widget
  • het installeren van diverse apps die nuttig kunnen zijn voor uw dienstverlening
  • het opleiden van jullie admins