Inhoudsopgave extensie voor uw Help Center

Volgen

Deze extensie genereert automatisch een inhoudsopgave aan de rechterzijde van uw artikels op uw Help Center.

Prijs (éénmalig)

"Wij bieden onze inhoudsopgave extensie voor uw Help Center aan voor de prijs van 180€ (éénmalig)"

Over deze extensie

Het script vindt titels in artikelen en genereert automatisch een inhoudsopgave aan de rechterkant van het artikel. Terwijl u door de pagina bladert, markeert de balk de titel van de betreffende sectie. Dit maakt navigatie gemakkelijk en probleemloos als het artikel vrij lang is.

Uw eindgebruikers hoeven de pagina niet op en neer te scrollen om relevante delen van de inhoud te vinden. Ze kunnen eenvoudig de inhoudsopgave rechts bekijken en op de juiste informatie klikken. De gebruiker springt zo meteen naar de relevante sectie van het artikel waar hij heel snel alle nodige informatie vindt.

De extensie werkt met beide headers van Zendesk WYSIWYG editor van het wysiwyg-font-fort-x-large type en de gebruikelijke HTML-headers (h1, h2, h3, etc.).

U kunt deze extensie ook gebruiken op de categoriepagina om rechts een lijst met secties te tonen.

Voorbeelden van deze extensie