Vorige - volgende extensie voor uw Help Center

Volgen

Deze extensie biedt de mogelijkheid om via knoppen op het einde van uw artikels door te klikken naar het volgende/vorige artikel.

Prijs (éénmalig)

"Wij bieden onze vorige -volgende extensie voor uw Help Center aan voor de prijs van 90€ (éénmalig)"

Over deze extensie

Meestal willen we na het lezen van een artikel doorklikken naar het volgende artikel, of terugkeren naar het vorige artikel.

Onze extensie is speciaal voor dergelijke gevallen gemaakt. Het voegt knoppen toe aan het einde van artikelen, die je doorsturen naar de vorige of volgende pagina. Dit maakt het werken met je Help Center eenvoudiger - u hoeft niet meer terug te gaan naar de lijst met artikelen om te zoeken naar het volgende artikel om dit dan daarna te openen.

De extensie werkt perfect op zowel uw desktop als alle mobiele toestellen. Het ondersteunt ook de meertalige Zendesk-functie.

Eigenschappen

• Kan geïnstalleerd worden in uw huidig Zendesk Help Center
  • Ondersteuning van meertaligheid