Maatwerk service (FAQ)

Volgen

Diepgaande aanpassingen nodig? Deze service is dan wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Onze Maatwerk Service is een handige en snelle manier om het uiterlijk van uw Help Center compleet te wijzigen naar de layout eisen van uw bedrijf. Bekijk hieronder de details van deze service.

Wat is inbegrepen?

Deze service is ontwikkeld om volledig aan al uw eisen te voldoen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld de kop- en voettekst van uw Help Center hetzelfde maken als op uw website, bepaalde elementen of de volledige lay-out van uw thema / Help Center wijzigen en nog veel meer.

Als u minder uitgebreide wijzigingen nodig hebt, kunt u beter ons Branding service gebruiken.

Hoeveel gaat het kosten?
De kosten van deze service zijn afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de taak en worden op maat berekend voor u. De beste manier om eraan te beginnen is onze vragenlijst in te vullen. Het zal een paar minuten duren en ons helpen om uw scope beter te begrijpen en zo kunnen we de beste oplossing aan u aanbevelen. U kunt echter ook contact met ons opnemen via het ticket formulier of ons schrijven op support@welovezendesk.be.
Hoe lang gaat het duren?
Het is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de taken die je aan ons vraagt. De beste manier om ons te helpen, is onze vragenlijst in te vullen. Het zal een paar minuten duren en ons helpen om uw scope beter te begrijpen, u de best mogelijke oplossing aan te bevelen en een planning op te maken voor de werken. U kunt echter ook contact met ons opnemen via het ticket formulier of ons schrijven op support@welovezendesk.be
Hoe worden de veranderingen doorgevoerd?
We creëren een demo-helpcentrum waar u alle wijzigingen kunt controleren. Daarna installeren we het gekozen thema op uw Help Center, waar u alles met uw echte inhoud kunt testen in een voorbeeldmodus. U controleert de wijzigingen en publiceert alles als u er klaar voor bent. De wijzigingen worden onmiddellijk gepubliceerd.
Kunnen jullie mijn bestaande thema aanpassen?
We kunnen u zeker bijstaan om een thema dat door een andere ontwikkelaar is opgezet aan te passen of we kunnen u begeleiden in de weg naar een uniek Help Center. Als je bepaalde wensen hebt, laat ons dit dan weten. Als je een ontwerp hebt, deel dit dan met ons en we zullen je op de beste mogelijke manier adviseren.
Kan ik in één van jullie standaard thema's zelf aanpassingen doen?
U kunt het zeker proberen. Maar dit hangt echt af van je niveau van ervaring met Zendesk en web development. Alle Zendesk thema's die wij aanbieden zijn voorzien van bewerkbare bronbestanden en kunnen dus worden aangepast aan uw wensen.

Voorbeelden

Voorbeelden "Aankoop thema + Maatwerk service"

"Bekijk hier enkele voorbeelden van onze Maatwerk Service die we uitgewerkt hebben voor onze klanten die ook een Thema hebben aangekocht"
  1. Edenred
  2. Stanley & Stella
  3. Easypost

Voorbeelden "Unieke Help Centers met onze Maatwerk service"

"Bekijk hier enkele voorbeelden van Unieke Help Centers die we met onze Maatwerk Service uitgewerkt hebben voor onze klanten"
    1. Carrefour
    2. Pro-Duo

  Interesse?

Contacteer ons vandaag nog en wij maken met veel plezier een offerte voor u op.