Linker zijnavigatie extensie voor uw Help Center

Volgen

Deze extensie is een elegante manier om categorieën, secties en artikelen in uw Help Center weer te geven.

Prijs (éénmalig)

"Wij bieden onze linker zijnavigatie extensie voor uw Help Center aan voor de prijs van 180€ (éénmalig)"

Over deze extensie

Soms moet u alle categorieën, secties en artikelen van uw Help Center kunnen tonen, maar dit is geen standaard functionaliteit binnen Zendesk.

Daarvoor kunt u onze extensie Linker zijnavigatie gebruiken! De navigator wordt perfect weergegeven op uw desktop en draagbare apparaten. Het maakt de navigatie binnen uw Help Center nog gemakkelijker.

Side Navigation gebruikt Zendesk API om alle categorieën, secties en artikelen van uw Help Center na te gaan en maakt automatisch een lijst met opvouwbare items. Als u artikelen of secties toevoegt of de structuur van uw Help Center op een andere manier wijzigt, worden alle wijzigingen automatisch ook in de Navigator doorgevoerd.

Navigator kan verschillende informatie op verschillende pagina's weergeven. Het kan bijvoorbeeld de volledige structuur weergeven op een artikelpagina en de categorieënlijst op een categoriepagina.

Navigator werkt uitstekend met de meertalige Zendesk-functie, het laat steeds de juiste vertaalde inhoud zien en dit op basis van de taal die uw gebruikers kiezen als ze uw Help Center betreden.

Eigenschappen

• Ondersteunt meerdere talen
  • Kan verschillend lijken op je verschillende pagina's
  • Responsive en Retina-ready