Maatwerk service voor uw Help Center

Volgen

Hebt u maatwerk nodig voor uw Zendesk Guide Help Center? Kies dan voor deze service.

Prijs

"Wij bieden onze Maatwerk service voor uw Help Center vanaf €80. Naargelang uw wensen zullen wij een offerte op maat voor u opmaken"

Over deze service

Als u uw Zendesk start, dan heeft u net als alle andere gebruikers een standaard Zendesk ontwerp in uw Help Center.

Je kan kan kiezen om één van onze uitstekende Help Center thema's aan te kopen en je kan dan ook gebruik maken van onze Branding Service om uw Help Center door ons aan te laten passen aan uw huisstijl.

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook onze "Maatwerk Service" bestellen bovenop de aankoop van één van onze thema's of wij kunnen starten van scratch en een volledige uniek helpcenter voor u maken.

Wij kunnen de kop- en voettekst hetzelfde maken als op uw website, de elementen of de volledige lay-out van het thema wijzigen en andere wijzigen die u zou wensen doorvoeren. Deze service is een handige en snelle manier om uw merk volledig door ons te laten afstemmen op uw Help Center. De kosten van deze dienst hangen af van de moeilijkheidsgraad van een taak en worden in elk geval afzonderlijk berekend.

Iets minder opties nodig? Kijk dan even naar onze Branding service.

Lees hier onze Veelgestelde vragen over onze "Maatwerk Service"

Voorbeelden

Voorbeelden "Aankoop thema + Branding service"

"Bekijk hier enkele voorbeelden van onze Maatwerk Service die we uitgewerkt hebben voor onze klanten die ook een Thema hebben aangekocht"
 1. Edenred
 2. Stanley & Stella
 3. Easypost

Voorbeelden "Unieke Help Centers met onze Maatwerk service"

"Bekijk hier enkele voorbeelden van Unieke Help Centers die we met onze Maatwerk Service uitgewerkt hebben voor onze klanten"
   1. Carrefour
   2. Pro-Duo
   3. VTM 

  Interesse?

Contacteer ons vandaag nog en wij maken met veel plezier een offerte voor u op.