Help Center Thema 8

Volgen

Dit thema heeft een prachtige full-screen layout met prachtige blokken en interactieve ontwerpelementen, die een luchtige en elegante gevoel te genereren.

Prijs

"Klaar om een meer intuïtieve help center te creëren en het volledige potentieel van uw Zendesk te realiseren? Bestel dan vandaag dit Help Center thema voor 489€ (éénmalig)"

Over dit thema

Het volgt de laatste trends in web design en beschikt over een gloednieuwe layout met een lange lijst van functies. Soepele animaties in de elementen en het parallax effect in de kopregel van de zoekopdracht geven dit help center een voorbeeldige en prachtige look.

Het thema is de perfecte balans tussen stijl en performance. Alle elementen van de helpdesk zijn zo gerangschikt dat het navigeren supergemakkelijk blijft. Het heeft een pastelkleurstelling. Verschillende tinten blauw met extra bijpassende kleuren maken het zeer elegant en licht.

Categorieën en secties van het helpcentrum tonen artikelen met korte samenvattingen waarmee eindgebruikers kunnen zien waar elk artikel over gaat. Dit zal klanten helpen om de informatie waarnaar ze op zoek zijn snel en probleemloos te vinden.

Als u een ander kleurenschema nodig heeft, kunt u onze Branding-service bestellen.

Responsief en retina compatible

Onze responsieve thema's voor uw Zendesk Help Center zijn ontworpen voor alle toestellen en alle belangrijke browsers. Uw klanten kunnen uw Help Center op elk apparaat gebruiken - op een desktop/laptop of op een kleine smartphone. Om ervoor te zorgen dat thema's cross-browser en cross-device compatibel zijn, laten we onze thema's uitgebreid testen.

Eigenschappen

• Beschikbaar voor alle Zendesk plannen die beschikken over het Guide plan
  • Compatibel met de volgende moderne browsers: Chrome, Firefox, Safari, Opera, IE11
  • Microformaat, ondersteund door grote browsers, helpt u bij een betere distributie van uw content naar gebruikers via zoekopdrachten.
  • Alle pagina's zijn zowel ontworpen voor desktop als mobiele toestellen om een geweldige gebruikerservaring te bieden
  • Volledig aanpasbare typografie en kleurenpalet
  • Gratis installatie
  • Dit thema bevat onze "Layout" extensie

Additional Formatting Components

Onze service

• Als Zendesk partner kennen wij alle mogelijkheden van de Zendesk software en voegen wij componenten toe die niet door Zendesk worden aangeboden.
  • Onze ontwikkelaars gebruiken moderne ontwerptools en controleren elk stukje code dubbel, zodat u geen problemen hebt.
  • Onze Thema's zijn compatible met Font Awesome (700 pictogrammen). U kunt deze pictogrammen gebruiken in artikelen en andere pagina's om ze perfect te maken.
  • In tegenstelling tot het standaard Zendesk-thema hebben onze sjablonen geavanceerde tools waarmee u uw helpcentrum zelf kunt aanpassen zonder externe hulp of codeer kennis.
  • Als u liever geen tijd besteedt aan het installeren van het thema, kunnen onze specialisten dit gratis doen, inclusief content integratie.
  • Naast de standaard Zendesk meertalige functies, bevat elk thema bepaalde taal gebaseerde mogelijkheden.
  • Maak het uw klanten en agenten gemakkelijker met onze extra extensies, zoals meldingen, zijnavigatie en vorige/volgende knoppen.

Extra services

Geef uw Help Center een soortgelijke look en feel als uw hoofdsite of voeg leuke visuele componenten en functies toe die niet door Zendesk worden aangeboden. Wil je je Help Center aanpassen naar je merk kleuren, kies dan voor onze "Branding Service". Heb je nood aan een meer diepgaande en individuele wijzigingen? Dan kan onze "Maatwerk Service" je zeker verder helpen. Wil je extra extensies toevoegen aan je Help Center, kijk dan even naar onze Help Center extensies.

"Bekijk hier enkele voorbeelden waar we dit thema hebben uitgewerkt voor onze klanten"
  1. Our own Premium+ Help Center