Help Center Thema 6

Volgen

Dit thema is een professioneel en ultramodern Zendesk-thema dat de gebruiker een echt boeiende en intuïtieve klantenervaring biedt.

Prijs

"Klaar om een meer intuïtieve help center te creëren en het volledige potentieel van uw Zendesk te realiseren? Bestel dan vandaag dit Help Center thema voor 589€ (éénmalig)"

Over dit thema

Het is een thema met minimalistisch design dat zeer gemakkelijk te navigeren is. Dit thema is zeer aanpasbaar en ondersteunt alle Zendesk functies. Het is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren.

Dit ontwerp werkt fantastisch met websites die mogelijk een vrij grote kennisbasis hebben en zich richten op een optimale klanten ervaring doorheen het kenniscentrum. De extra opties voor de opmaak van artikelen zijn meegeleverd om al je informatie te laten opvallen, maar zijn toch heel gebruiksvriendelijk op het scherm. Ze zullen de bezoeker van de site op geen enkele manier overweldigen.

Dit Help Center-thema is uw frontlinie voor uw klanten, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Hij is responsief en Retina-klaar en is tot op het bot getest.

Responsief en retina compatible

Onze responsieve thema's voor uw Zendesk Help Center zijn ontworpen voor alle toestellen en alle belangrijke browsers. Uw klanten kunnen uw Help Center op elk apparaat gebruiken - op een desktop/laptop of op een kleine smartphone. Om ervoor te zorgen dat thema's cross-browser en cross-device compatibel zijn, laten we onze thema's uitgebreid testen.

Eigenschappen

• Beschikbaar voor alle Zendesk plannen die beschikken over het Guide plan
  • Compatibel met de volgende moderne browsers: Chrome, Firefox, Safari, Opera, IE11
  • Microformaat, ondersteund door grote browsers, helpt u bij een betere distributie van uw content naar gebruikers via zoekopdrachten.
  • Alle pagina's zijn zowel ontworpen voor desktop als mobiele toestellen om een geweldige gebruikerservaring te bieden
  • Volledig aanpasbare typografie en kleurenpalet
  • Gratis installatie
  • Dit thema bevat onze "Layout" extensie

Additional Formatting Components

Onze service

• Als Zendesk partner kennen wij alle mogelijkheden van de Zendesk software en voegen wij componenten toe die niet door Zendesk worden aangeboden.
  • Onze ontwikkelaars gebruiken moderne ontwerptools en controleren elk stukje code dubbel, zodat u geen problemen hebt.
  • Onze Thema's zijn compatible met Font Awesome (700 pictogrammen). U kunt deze pictogrammen gebruiken in artikelen en andere pagina's om ze perfect te maken.
  • In tegenstelling tot het standaard Zendesk-thema hebben onze sjablonen geavanceerde tools waarmee u uw helpcentrum zelf kunt aanpassen zonder externe hulp of codeer kennis.
  • Als u liever geen tijd besteedt aan het installeren van het thema, kunnen onze specialisten dit gratis doen, inclusief content integratie.
  • Naast de standaard Zendesk meertalige functies, bevat elk thema bepaalde taal gebaseerde mogelijkheden.
  • Maak het uw klanten en agenten gemakkelijker met onze extra extensies, zoals meldingen, zijnavigatie en vorige/volgende knoppen.

Extra services

Geef uw Help Center een soortgelijke look en feel als uw hoofdsite of voeg leuke visuele componenten en functies toe die niet door Zendesk worden aangeboden. Wil je je Help Center aanpassen naar je merk kleuren, kies dan voor onze "Branding Service". Heb je nood aan een meer diepgaande en individuele wijzigingen? Dan kan onze "Maatwerk Service" je zeker verder helpen. Wil je extra extensies toevoegen aan je Help Center, kijk dan even naar onze Help Center extensies.

"Bekijk hier enkele voorbeelden waar we dit thema hebben uitgewerkt voor onze klanten"
  1. MileIQ
  2. Kindful