Overzicht van onze Guide thema's

Volgen

Al onze Help Center thema's reageren snel en zijn ontworpen om perfect te werken op je desktop of mobiele toestellen. Ze zijn gemaakt met behulp van de modernste technologieën. Alle originele functies en tools van Zendesk zijn beschikbaar en worden volledig ondersteund door onze thema's. Onze thema's bevatten standaard allemaal "onze layout extensie". Daarbovenop bieden we ook nog extra extensies om je huidige functionaliteiten van Zendesk uit te kunnen breiden. Dit met maar één doel en dat is de klanten ervaring van je klanten nog beter te maken.

Laten we uw Zendesk responsief en bijzonder maken!

Onze kant-en-klare sjablonen maken uw standaard Zendesk Guide Help Center feilloos. Het maakt niet uit hoeveel content je hebt, Uw Help Center zal veel aantrekkelijker worden voor uw klanten en binnen enkele minuten een superieur reagerend webdesign hebben.

Premium+ is een gecertificeerde Zendesk partner

Wij zijn er trots dat we een officiële partner van Zendesk zijn en streven ernaar de relaties met onze klanten nog beter te maken!

Onze verschillende templates

Kies hier één van onze Help Center Thema's

Thema 1 - 589€

Dit thema is gericht op een zo optimale mogelijke gebruikerservaring.

Meer info

Thema 2 - 489€

Dit thema is de perfecte balans tussen stijl en performance.

Meer info

Thema 3 - 389€

Dit thema is minimalistisch. Het is ambitieus en vol met geweldige aanpasbare functies.

Meer info

Thema 4 - 389€

Dit thema is uiterst flexibel en kan worden gebruikt door een hele reeks bedrijven, variërend van e-commerce winkels tot educatieve websites, zelfs medische en gezondheidscentra.

Meer info

Thema 5 - 589€

Zeg hallo tegen dit uiterst veelzijdige en professioneel ogende thema.

Meer info

Thema 6 - 589€

Dit thema is een professioneel en ultramodern Zendesk-thema dat de gebruiker een echt boeiende en intuïtieve klantenervaring biedt.

Meer info

Thema 7 - 489€

Dit thema is gebouwd voor een optimale klanten ervaring te bekomen, met categorieën vet weergegeven de de aandacht trekken van de gebruiker.

Meer info

Thema 8 - 489€

Dit thema heeft een prachtige full-screen layout met prachtige blokken en interactieve ontwerpelementen, die een luchtige en elegante gevoel te genereren.

Meer info

Thema 9 - 589€

Dit thema is een goed gestructureerd en gebruiksvriendelijk thema voor Zendesk Guide.
Het voelt fris, speels aan en het is echt leuk om te gebruiken.

Meer info

Je voordelen

1. GEEN RISICO. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
  2. ONDERSTEUNING DIE U BEVALT. We houden van Zendesk en ons werk. Ons doel is om onze klanten gelukkig te maken.
  3. VERGELIJK ONS MET ANDEREN. Vergelijk ons met anderen en kom al snel te weten  waarom het rendabel is om met Premium+ te werken.
  4. HET IS ONZE SPECIALITEIT. Met onze thema's en services zal u zo min mogelijk werk zelf hebben om uiteindelijk een geweldig resultaat kunt bereiken.
  5. GRATIS INSTALLATIE. U kunt kiezen uit een van onze gebruiksklare Zendesk Help Center thema's. Wij installeren het door u gekozen sjabloon in uw Zendesk Help Center en controleren of het goed werkt.
  6. SNELLE REBRANDING. U kunt onze Branding of Maatwerk service bestellen om het gekozen thema aan te passen en te voldoen aan uw rebranding behoeften.
  7. ALLE MODERNE BROWSERS. Onze thema's worden ondersteund door alle moderne browsers: Chrome, Firefox, Safari, Opera, IE11 op zowel desktop als alle mobiele toestellen.
  8. AFBEELDINGSPICTOGRAMMEN. Gebruik meer dan 580 Font Awesome pictogrammen in artikelen of andere pagina's om ze perfect te maken.