Zendesk exact online koppeling

Volgen

Zendesk levert tal van goede opties voor het ondersteunen van uw klanten. Als onderneming wilt u ook duidelijk inzicht in de bestede tijd per klant om uw SLA contracten optimaal in te kunnen richten en een maximaal rendement hieruit te halen. 

api_exact.png

Automatiseer uw boekhouding

"Automatiseer uw boekhouding, binnen 5 minuten uw Zendesk aan Exact Online gekoppeld!".

  Over deze koppeling

Bij Premium+ draait alles om de kwaliteit van de koppeling. Daarom is onze Zendesk koppeling met Exact Online afgestemd op een optimale integratie tussen deze twee systemen. Met de Zendesk koppeling van ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het administreren en registreren van uw bestede tijd in Zendesk. 

De Zendesk koppeling zorgt voor een automatische synchronisatie van alle relevante gegevens vanuit Zendesk naar uw Exact Online 'Uren & Facturen' of 'Projectmanagement'-abonnement. Hierdoor is uw Exact Online altijd up-to-date met de nieuwste gegevens vanuit Zendesk, hiervoor is Zendesk Professional of Enterprise in combinatie met de gratis 'Time Tracking'-app. De koppeling maakt het mogelijk om tot op de minuut nauwkeurig in te zien aan welke klanten ondersteuning is geleverd en kunt u deze optimaal administreren en factureren.

De koppeling geeft u altijd inzicht in uw SLA contracten met klanten. Doordat alle relevante gegevens worden uitgewisseld, kunt u precies zien hoeveel rendement u uit uw SLA contracten heeft gehaald en uw contracten bijvoorbeeld optimaliseren.

Je voordelen

  1. Tijdsbesparende koppeling, een automatische koppeling tussen uw applicaties zodat u altijd de juiste en correcte informatie in Exact Online heeft staan over uw SLA contracten met klanten. 
  2. Geen handmatige overname meer van gegevens vanuit Zendesk in Exact Online. De koppeling neemt het handenwerk voor u over. 
  3. Onderhoudsvrij, Premium+ draagt zorg voor het volledige onderhoud en periodieke updates.
  4. Duidelijke, vaste prijzen en een goede ondersteuning. U wordt niet verrast met onverwachte kosten.
  5. Nauwkeurige informatievoorziening

 Afbeelding

  Interesse?

Contacteer ons vandaag nog en wij maken met veel plezier een offerte voor u op.