Hou uw sandbox up to date met uw live zendesk

Volgen

Laat ons uw sandbox up to date houden zodat je ten alle tijden een testomgeving hebt waar je optimaal in een exacte kopie van je live omgeving kan testen.

Prijs

"Wij bieden u deze integratie aan voor 10€/agent/maand en synchroniseren dan elke 24 uur alle gegevens (zie onderstaande lijst) van uw zendesk naar uw sandbox".

Over deze integratie

Ook al gemerkt dat als je een sandbox aanmaakt binnen Zendesk niet alle instellingen automatisch worden overgezet naar de sandbox. Heel vervelend als je adequaat wil gaan testen of de instellingen in je live omgeving wel correct zijn. (https://support.zendesk.com/hc/en-us/articles/203661826-Testing-changes-in-your-sandbox-Enterprise-)

Deze integratie zorgt ervoor dat wij uw zendesk in de achtergrond dagelijks synchroniseren met je sandbox zodat onderstaande velden ten alle tijden up to date zijn in je testomgeving

Volgende data wordt door deze integratie gesynchroniseerd
  • Agenten
  • Groepen
  • Ticket velden
  • Gebruikersvelden
  • Organisatie velden
  • Ticket formulieren
  • Weergaven
  • Triggers
  • Automatiseringen
  • Macro's

Volgende data is eventueel ook een optie:

• Organisaties (optie)
  • Gebruikers (optie)
  • Tickets (optie)
  • Ticket conversaties (optie)
  • Ticket bijlagen (optie)

Je voordelen

1. Tijdsbesparende koppeling, een automatische koppeling tussen uw zendesk en uw sandbox zorgt ervoor dat je geen tijd verliest met het up to date houden van uw sandbox.
  2. Geen handmatige overname meer van gegevens. De koppeling neemt het handwerk voor u over.
  3. Onderhoudsvrij, Premium+ draagt zorg voor het volledige onderhoud en eventuele periodieke updates.
  4. Duidelijke, vaste prijzen en een goede ondersteuning. U wordt niet verrast met onverwachte kosten.