Onze WhatsApp integratie met Zendesk

Volgen

Connecteer uw WhatsApp-account met uw Zendesk Support en start met het versturen en ontvangen van berichten naar uw klanten via WhatsApp.

Ons prijsmodel

"Klaar om WhatsApp toe te voegen aan uw Zendesk Support? Minder dan 5.000 berichten (verzenden en ontvangen) 39€/maand/account. Minder dan 15.000 berichten (verzenden en ontvangen) 59€/maand/account en voor meer dan 15.000 berichten maken wij een speciale offerte op voor u."

Over deze app

Van alle kanalen waarmee we 1-1 communiceren, zet WhatsApp de laatste jaren de toon. Vandaag de dag kunt u niet om on-the-spot communicatie heen: u moet zijn daar waar uw klanten zelf zijn, en waar ze u onmiddellijk kunnen bereiken. Deze integratie van WhatsApp laat u toe om dit steeds populairdere kanaal toe te voegen om die aansluiting te vinden bij uw klanten, precies hoe u vandaag al uw support doet: met Zendesk Support. 

Hoe het dan werkt?

Wel, dit WhatsApp-kanaal laat u toe om in een handomdraai uw WhatsApp-acount te linken aan uw Zendesk Support, zodat u de berichten van uw klanten in uw Zendesk kunt binnenhalen en beantwoorden. Conversaties behandelt u zoals u dat ook met tickets van andere kanalen doet: u past macro's toe, stelt de ticket status in, en wijst een agent toe, net als met eender welk ander ticket. U kent het klappen van de zweep al.

WhatsApp_new_1.jpeg

Eigenschappen

  • Conecteer je WhatsApp account met je Zendesk Support
  • Gebruik WhatsApp voor je Customer Service
  • Ontvang WhatsApp berichten in Zendesk en antwoord in Zendesk naar het WhatsApp account van je klanten
  • Ontvang en verstuur bijlagen van WhatsApp naar/in Zendesk Support

WhatsApp_new_2.jpeg

Vereisten

Om de WhatsApp integratie vlot te laten werken moet volgende vereisten steeds in orde zijn

  • Er moet een telefoon beschikbaar waarop WhatsApp geïnstalleerd is
  • De telefoon dient altijd actief en opgeladen te zijn.
  • Er dient een constante en stabiele internetverbinding te zijn.
  • Het is niet meer mogelijk om web.whatsapp.com nog te gebruiken
  • U dient in het bezit te zijn van een Support Professional licentie van Zendesk (als u dat wilt kunnen wij u ook een interessante aanbieding doen voor uw Zendesk licenties).

  Over ons

Premium Plus is uw ons stop shop voor alles wat met Zendesk te maken heeft. Wij zijn een van de oudste partners van Zendesk en focussen ons ook voor 100% op Zendesk. Op dat gebied zijn we uniek als partner en is Premium+ in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Zendesk implementaties, Zendesk branding en Zendesk maatwerk en integraties.

We hebben uitstekende relaties met onze klanten en werken oa met de volgende succesvolle bedrijven samen zoals Nike, Carrefour, VTM, MEDIALAAN, Vacature, Edenred en Sergic.

Premium+ is een gecertificeerde Zendesk partner. 

Wij zijn er trots dat we een officiële partner van Zendesk zijn en streven ernaar de relaties met onze klanten nog beter te maken!

zendesk_premier_solution_provider_logo.png

  Interesse?

Contacteer ons vandaag nog en wij maken met veel plezier een offerte voor u op.