Verberg uw WhatsApp online status

Volgen

De Zendesk integratie maakt een link tussen uw WhatsApp account en uw Zendesk.

U gebruikt alleen de Zendesk interface om verbinding te maken met uw klanten en u zult waarschijnlijk nooit de WhatsApp mobiele app meer gaan gebruiken.

"Aangezien WhatsApp standaard uw laatste gebruik toont, en deze datum niet wordt bijgewerkt, is het beter om dit tijdstempel te verbergen om een betere ervaring voor uw gebruikers te creëren."

Verberg uw online status

  1. Open de WhatsApp App
  2. Ga naar Settings
  3. Klik op Account
  4. Klik op Privacy
  5. Open the Last Seen menu
  6. Kies de Nobody optie om uw tijdstempel te verbergen

IHet beste kunt u de andere privacy-opties aan het publiek laten staan, zodat gebruikers uw profielfoto (bijv. uw bedrijfslogo) en About (link naar uw website, wat informatie over wat u doet) kunnen bekijken

Screenshots

iPhone_X_Mockup_2.pngiPhone_X_Mockup.PNG

iPhone_X_Mockup_3.PNGiPhone_X_Mockup_4.PNG