GDPR Scripts voor het verwijderen van tickets of instellen van bewaartermijnen

Volgen

Eigenschappen

"Wil je controle over hoe lang gebruikers of tickets bewaard blijven in uw Zendesk. Dan hebben wij diverse scripts ontwikkeld waarbij je bewaartermijnen kan instellen."

Mogelijkheden

Dagelijks verwijderen van Zendesk tickets ouder dan...

Ons script kan dagelijks de tickets verwijderen die ouder zijn dan de periode die je zelf kan bepalen (bv 1 jaar). De prijs voor dit script is 350€ (éénmalige setupkost) + maandelijke hostingskost.

Dagelijks verwijderen van uw Zendesk gebruikers ouder dan...
Ons script kan dagelijks de gebruikers verwijderen die ouder zijn dan de periode die je zelf kan bepalen (bv 1 jaar). De prijs voor dit script is 350€ (éénmalige setupkost) + maandelijke hostingskost.
Dagelijks verwijderen van Zendesk tickets met een bepaalde tag
Wij hebben een script ontwikkeld om dagelijks bv uw zendesk tickets met een TAG “GDPR” en die ouder zijn dan 4 weken automatisch te wissen. De prijs voor dit script is 690€ (éénmalige setupkost) + maandelijke hostingskost.

Maandelijkse hostingkost

Om één of meerdere van deze scripts live te houden moet je beroep doen op onze hosting service. De prijs voor deze hosting bedraagt 30€ (maandelijkse kost).

Over ons

Premium+ is uw ons stop shop voor alles wat met Zendesk te maken heeft. Wij zijn een van de oudste partners van Zendesk en focussen ons ook voor 100% op Zendesk. Op dat gebied zijn we uniek als partner en is Premium+ in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Zendesk implementaties, Zendesk branding en Zendesk maatwerk en integraties.

We hebben uitstekende relaties met onze klanten en werken oa met de volgende succesvolle bedrijven samen zoals Nike, Carrefour, VTM, MEDIALAAN, Vacature, Persgroep, Edenred en Sergic.

Premium+ is een gecertificeerde Zendesk partner.

Wij zijn er trots dat we een officiële partner van Zendesk zijn en streven ernaar de relaties met onze klanten nog beter te maken!